Over Ons

Wie zijn wij

Nee, we heten niet Frederike en Edward, maar Karin Löwik en Wouter Pol. We zijn getrouwd, maar niet met elkaar, hoewel we meer tijd met elkaar doorbrengen dan met onze partners... We hebben allebei kinderen en zoals veel ouders zijn we elke dag druk met onze kinderen. Al is het niet de hele dag, dan toch op de achtergrond. Daarnaast hebben we een passie voor eten en drinken, om heerlijk van te genieten en om mee te experimenteren.

Iedereen heeft wel een mening over eten en drinken en die meningen lopen nogal uiteen. Het wordt er ook niet eenvoudiger op met alle berichten in de media. Elke dag wordt er wel weer een nieuw bericht de wereld in geslingerd over wat we wel, of toch vooral niet moeten eten. Met die hypes doen wij niet mee. We vinden het leuk om met eten en drinken bezig te zijn maar altijd vanuit onze kennis, onze ervaring en ons gezond verstand. Eten is namelijk belangrijk voor kinderen, een belangrijke basis die energie geeft om te leren en te ontdekken, elke dag weer. Maar we weten ook dat eten met kinderen niet altijd zonder slag of stoot gaat, en daar willen wij verandering in brengen...

Samen genieten

Wij zijn zelf ouders. Wij weten hoe belangrijk eten voor kinderen is. Ze hebben het nodig om te groeien en moeten de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen. Maar eten is meer dan alleen voeden. Het is ook een moment van samen zijn in ons hectische bestaan. Een moment om aandacht voor elkaar te hebben, samen te genieten en te delen.

Maar dat is niet altijd de praktijk. Kinderen eten niet altijd gemakkelijk en het eten ontaard nogal eens in een machtsstrijd. Wij willen ouders helpen om met plezier met kinderen te eten. Want als het leuk is, eten kinderen goed!

Sinds vorig jaar is Fred&Ed overgenomen door Royal Smilde en gaan wij onder de vleugels van dit bedrijf verder met het uitbouwen van Fred&Ed.